the Rental Manager

Leiden | Den Haag | Rotterdam

Tel: 070-7113211
Mail: info@therentalmanager.nl

Bel ons nu op: 070-7113211

Meer informatie?
Bel: 070-7113211

Verkocht

Grevelingenstraat
Zierikzee

bedrijfsruimte • - m²

€ 460.000,- k.k. / € 65,- /m²/jr (excl.)

Verkocht

 • PlaatsZierikzee
 • Interieur-
 • Woonoppervlakte- m²
 • Kamers-
 • Slaapkamers0
 • Beschikbaarheid-

TE HUUR / TE KOOP Modern en direct te betrekken multifunctioneel bedrijfspand dat gelegen is op zichtlocatie aan de rand van Zierikzee. Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van ca. 846 m2 BVO (perceel grootte: 2515 m2) en is volledig gelegen op de begane grond.

In de buurt hebben zich onder meer Verf & Wand, Praxis, Leen Bakker, Sport 2000, Bolle tuin & dier, The World of Drinks, Walhout woonpromenade gevestigd

Het geheel is gebouwd in 2000 met hoogwaardige materialen en heeft een moderne en zakelijke uitstraling. Thans heeft het de beschikking over een volledige inrichting als sportschool met horecafaciliteiten en kantoorruimte. Door eenvoudige interne aanpassingen zou het object voor tal van andere invullingen geschikt zijn.

Aan de buitenzijde is een ruim parkeerterrein gelegen dat volledig verhard is en ingericht voor het parkeren van auto’s.

Een gedeelte van het buitenterrein is langdurig verhuurd aan de Praxis die gevestigd is aan de achterzijde. Dit gedeelte wordt optioneel aangeboden bij het verkochte maar behoort uitdrukkelijk niet bij het verkochte perceel, doch kan als extra worden afgenomen. De huidige huuropbrengst bedraagt ca. € 25.000,= op jaarbasis.

Bereikbaarheid:
De stad Zierikzee heeft een inwonertal van ruim 10.000 personen. Het voorzieningenniveau qua winkels, scholen, zorg en welzijn zijn goed tot uitstekend.

De bereikbaarheid is uitstekend te noemen het geheel is gelegen in nabij de stad Zierikzee en voorts zijn de uitvalswegen naar de N59 nabij gelegen. Hierdoor zijn steden als Goes, Middelburg, Breda maar ook Rotterdam prima bereikbaar.

Voorzieningen:
-Alarmsysteem;
-Brandmeldinstallatie;
-Systeemplafonds;
-Houten kozijnen vv. geïsoleerde beglazing;
-Databekabeling;
-Zonwering;
-Krachtstroom;
-Airconditioning;
-Wandafwerking;
-Verlichtingsarmaturen;
-Vloerbedekking;
-CV-installatie.

Indeling:
Begane grond:
Entree, tochtsluis, entree centrale hal van waaruit toegang tot kantoorruimte, keukenruimte en horecagedeelte, hal, multifunctionele ruimte 1, multifunctionele ruimte 2, toiletgroep dames-heren, hal, werkkast, sauna, stoomcabine, kleedruimte dames-heren, rustruimte, multifunctionele ruimte 3, multifunctionele ruimte 4.

Nagenoeg alle ruimten hebben toegang middels een deur tot de buitenzijde.

Het buitenterrein is deels verhard middels asfalt, tegelverharding en heeft biedt voldoende mogelijkheid voor het parkeren van auto’s.

Afmeting:
B.G.G. ca. 846 m2 B.V.O.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Zierikzee
Sectie : H
Nummer : 911
Grootte : 25 are 15 centiare
Omschrijving : Recreatie - sport

Koopprijs:
De vraagprijs bedraagt € 460.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting:
Het perceel alsook de opstal zijn 2000 gebouwd hierbij is omzetbelasting verrekening toegepast. Het pand is ouder dan 10 jaar en ook uit dien hoofde kan er geen sprake zijn van een herzieningstermijn in het kader van de wet op de omzetbelasting 1968.
Derhalve is het object niet belast met BTW bij een eventuele verkoop van het object aan derden.

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie / waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Zierikzee 2014”, dat is thans in ontwerp is. De bestemming is bedrijfsdoeleinden.

Bodemgegevens:
Uit bodemloket blijken op de locatie geen bijzonderheden zijn aangetroffen.

Zakelijke lasten:
p.m.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Grevelingenstraat 35 te Zierikzee”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Grevelingenstraat
  Zierikzee

  bedrijfsruimte • - m²

  € 460.000,- k.k. / € 65,- /m²/jr (excl.)

 • Laat je gegevens achter:

  .quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab.active, .quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab:hover { background-color: #01499a; border-color: #01499a; } .quick-search .block .forms .form-container:before, .quick-search .block .forms .form-container:after { background-color: #01499a; } .slogan, .home-page .main .bottom .left .slogan-menu { color: #01499a; } .home-page .main .top h2 { color: #01499a; } .property-page header { background-color: #01499a; }