the Rental Manager

Leiden | Den Haag | Rotterdam

Tel: 070-7113211
Mail: info@therentalmanager.nl

Verhuren?

the Rental Manager is uw intermediair voor het verhuren van kale, gestoffeerde en gemeubileerde woonruimten aan de Beste Huurder.

Voor vrijblijvende informatie over de diverse mogelijkheden van verhuur van uw woonruimte maken wij graag een persoonlijke afspraak met u.

We bekijken gezamenlijk uw woonruimte en kunnen u adviseren over de verschillende facetten van het verhuren van uw woningruimte. Denk aan het profiel van uw ideale huurder, de borgstelling, de inkomensnorm en de hoogte van de huurprijs. Het vaststellen van de juiste c.q. marktconforme huurprijs is erg belangrijk: een woning die te duur wordt aangeboden blijft soms onnodig lang te huur staan, terwijl te goedkoop verhuren aan de andere kant te weinig rendement opbrengt. Een gezonde balans tussen beide is het doel.

Nadat u te kennen heeft gegeven dat wij uw woonruimte voor bemiddeling mogen aanbieden, nemen wij de gegevens van de woning op en maken professionele foto’s. De woonruimte wordt vervolgens op onze eigen website geplaatst en tevens direct aangemeld bij relevante landelijke en regionale verhuurwebsites. Uw woning wordt zo uitgebreid mogelijk onder de aandacht gebracht van woningzoekenden, die aan het huurdersprofiel voldoen.

Op basis van het gewenste profiel, zoeken wij voor u de beste kandidaat-huurder(s). De uiteindelijke keuze ligt bij u. In ons bestand hebben wij personen en bedrijven, die voor een langere of kortere periode woonruimte nodig hebben voor zichzelf of voor hun werknemer.

Uiteraard verzorgen wij de bezichtigingen van uw pand en controleren wij de gegevens die de potentiële huurder ons verstrekt (de credit-check).

Indien u als verhuurder de nieuwe huurder heeft geaccepteerd, zal the Rental Manager zorgdragen voor het opstellen van de huurovereenkomst, de financiële zaken en de sleutels.

Modern renting & Old-fashioned service!

.quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab.active, .quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab:hover { background-color: #01499a; border-color: #01499a; } .quick-search .block .forms .form-container:before, .quick-search .block .forms .form-container:after { background-color: #01499a; } .slogan, .home-page .main .bottom .left .slogan-menu { color: #01499a; } .home-page .main .top h2 { color: #01499a; } .property-page header { background-color: #01499a; }