the Rental Manager

Leiden | Den Haag | Rotterdam

Tel: 070-7113211
Mail: info@therentalmanager.nl

Welkom bij the Rental Manager!

Wilt u een woning huren? Of u wilt graag uw woning in de verhuur plaatsen?

In beide gevallen bent u bij the Rental Manager aan het juiste adres! Ook voor de Expat die (tijdelijke) huisvesting zoekt in Nederland vindt met the Rental Manager snel en effectief passende woonruimte.

Wij kunnen onze klanten uitstekend te woord staan in het Engels en Nederlands. Onze werkwijze is op basis van no-cure-no-pay, tenzij anders overeengekomen.

Wij zijn een jong en persoonlijk bemiddelingskantoor, voornamelijk actief in de Randstad. Wij houden ons alleen bezig met het bemiddelen van huurwoningen en alles wat hiermee verband houdt.

the Rental Manager staat garant voor heldere communicatie, maatwerk en een optimale, snelle service. Anders dan elke andere makelaar; zijn wij een heuse intermediair.

Wij nodigen u uit om uw wensen aan ons kenbaar te maken middels het contactformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. We zien uw bericht met interesse tegemoet!

Koen Reijnierse
the Rental Manager
Modern renting & Old-fashioned service!

Leiden: Tel: +31 (0)71 7113211

Den Haag: Tel: +31 (0)70 7113211

Email: info@therentalmanager.nl

Modern Real Estate & Old-fashioned service!

.quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab.active, .quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab:hover { background-color: #01499a; border-color: #01499a; } .quick-search .block .forms .form-container:before, .quick-search .block .forms .form-container:after { background-color: #01499a; } .slogan, .home-page .main .bottom .left .slogan-menu { color: #01499a; } .home-page .main .top h2 { color: #01499a; } .property-page header { background-color: #01499a; }