INTO Real Estate - the Rental Manager

Leiden | Den Haag | Rotterdam

Tel: 070-7113211
Mail: info@therentalmanager.nl

Welkom bij INTO Real Estate - the Rental Manager!

Wilt u graag uw woning verhuren? Of wilt u een woning huren? Wilt u dat wij voor u zoeken?

In deze gevallen bent u bij the Rental Manager aan het juiste adres! Ook voor de Expat die (tijdelijke) huisvesting zoekt in Nederland vindt met the Rental Manager snel en effectief passende woonruimte.

Wij zijn een jong en persoonlijk bemiddelingskantoor, voornamelijk actief in de Randstad. Wij houden ons alleen bezig met het bemiddelen van huurwoningen en alles wat hiermee verband houdt.

the Rental Manager staat garant voor heldere communicatie, maatwerk en een optimale, snelle service. Anders dan elke andere makelaar; zijn wij een heuse intermediair. Wij kunnen onze klanten uitstekend te woord staan in het Engels en Nederlands.

Wij nodigen u uit om uw wensen aan ons kenbaar te maken middels het contactformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. We zien uw bericht met interesse tegemoet!

Koen Reijnierse
INTO Real Estate - the Rental Manager

Modern Real Estate & Old-fashioned service!

Leiden: Tel: +31 (0)71 7113211

Den Haag: Tel: +31 (0)70 7113211

Email: info@therentalmanager.nl

.quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab.active, .quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab:hover { background-color: #01499a; border-color: #01499a; } .quick-search .block .forms .form-container:before, .quick-search .block .forms .form-container:after { background-color: #01499a; } .slogan, .home-page .main .bottom .left .slogan-menu { color: #01499a; } .home-page .main .top h2 { color: #01499a; } .property-page header { background-color: #01499a; }