the Rental Manager

Leiden | Den Haag | Rotterdam

Tel: 070-7113211
Mail: info@therentalmanager.nl

Op zoek naar een nieuwe huurwoning?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning, kunt u zich hier gratis inschrijven. Het is belangrijk dat u duidelijk aangeeft welke wensen u heeft en per wanneer u de nieuwe woning wilt betrekken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.


Wat houdt zelf zoeken concreet in?

U maakt uw woonwens kenbaar en wij nemen uw profiel op in onze database. Zodra wij aanbod beschikbaar hebben dat voldoet aan uw zoekcriteria, ontvangt u van ons een e-mail met bericht. U kunt vrijblijvend reageren op ons aanbod. Zien wij dat uw profiel perfect matcht met de zoekcriteria van onze huiseigenaren, dan nemen wij mogelijk contact met u op.

Voordeel van zelf zoeken:

De bal ligt volledig bij u. Wij verlenen geen dienst waar u niet aan vast wil zitten en heeft dus zelf de touwtjes in handen qua zoeken en reageren. Vrijblijvend en kosteloos.

Nadeel van zelf zoeken:

U bent één van de vele woningzoekenden en wij zijn niet specifiek voor u aan het zoeken. De kans dat u reageert op een woning en deze ook daadwerkelijk toegewezen krijgt, is daardoor kleiner.


The Rental Manager heeft diverse woonruimten beschikbaar die van tijd tot tijd in de verhuur komen. Vaak is een woning reeds verhuurd voordat het op internet verschijnt. Wilt u dat wij voor uw zoeken? Bekijk dan de voordelen van een gerichte zoekopdracht.


.quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab.active, .quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab:hover { background-color: #01499a; border-color: #01499a; } .quick-search .block .forms .form-container:before, .quick-search .block .forms .form-container:after { background-color: #01499a; } .slogan, .home-page .main .bottom .left .slogan-menu { color: #01499a; } .home-page .main .top h2 { color: #01499a; } .property-page header { background-color: #01499a; }