the Rental Manager

Leiden | Den Haag | Rotterdam

Tel: 070-7113211
Mail: info@therentalmanager.nl

Bel ons nu op: 070-7113211

Meer informatie?
Bel: 070-7113211

Nieuw

Sandurdreef
Emmen

0 slaapkamers • 90 m²

€ 115.000,- k.k.

Nieuw

 • PlaatsEmmen
 • Soort woningBungalow
 • Interieur-
 • Woonoppervlakte90 m²
 • Kamers-
 • Slaapkamers0
 • Beschikbaarheid-

* Beleggersinfo zie onderaan

Op Zoover worden de woningen op CenterParcs Parc Sandur als beste onderkomen van alle CenterParcs parken gehonoreerd!

Kenmerken in het kort:

Park gelegen nabij Emmen, met een verfrissend en fraai stadscentrum;
Het recreatiemeer is geschikt voor roeiboten, kano's, waterfietsen, zeilbootjes en fluisterbootjes en er zijn volop surfmogelijkheden;
Vrijstaande buitenhuizen op ruime kavel en eigen grond;

De verhuur wordt op professionele wijze verzorgd door CenterParcs.
CenterParcs Parc Sandur is gelegen in een afwisselend landschap nabij Emmen. Deze levendige plaats biedt een bijzonder fraai en verrassend stadscentrum én het pas geopende Wildlands Adventure Zoo (Wildlands is het nieuwe Dierenpark in Emmen; voor meer info: Wildlands), zodat recreanten verzekerd zijn van een aangenaam verblijf. In de directe omgeving vindt u verder tal van toeristische en cultuurhistorische bezienswaardigheden.

Op het park zijn de comfortabele buitenhuizen gerealiseerd op kleine schiereilandjes met uitzicht op een uitgestrekt recreatiemeer. Het recreatiemeer is geschikt voor roeiboten, kano's, waterfietsen, zeilbootjes en fluisterbootjes en er zijn volop surfmogelijkheden. Er is ook een jachthaven aanwezig. Daarnaast zijn er vele wandel- en fietspaden in en rondom het park. Op loopafstand van het RecreatieParc ligt het mooi Golfparc Sandur: een 9 holes golfbaan (B-status). CenterParcs Parc Sandur is bijzonder veelzijdig. Hier vinden recreanten alles om op elk moment van het jaar van een aangenaam verblijf verzekerd te zijn. Riante buitenhuizen, ruimte, water en groen rondom, winkels, horeca en sport en spelvoorzieningen op loopafstand. Van alle gemakken voorzien, genieten van rust en ontspanning. Wat kan een mens zich nog meer wensen?

Indeling begane grond: entree, toilet, wellnessroom met dubbele wastafel, whirlpool, rainshower en sauna, woonkamer, open keuken en inpandige berging. 1e verdieping: overloop, 2e badkamer met douche, toilet en wastafel, drie slaapkamers. Moderne woning met hoge huuropbrengst; goede bezonning.

Vraagprijs: € 115.000,- (Incl. € 5000,- inventaris, hierover is BTW verschuldigd)


Beleggersinfo:

Er zijn in totaal 5 woningen van dit type beschikbaar, inclusief rendementsinformatie.
De woningen hebben een netto-rendement van ca. 5%
Voor meer informatie: 06-54985655

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Sandurdreef
  Emmen

  0 slaapkamers • 90 m²

  € 115.000,- k.k.

 • Laat je gegevens achter:

  .quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab.active, .quick-search .block .tabs .tab-cell .tab-container .tab:hover { background-color: #01499a; border-color: #01499a; } .quick-search .block .forms .form-container:before, .quick-search .block .forms .form-container:after { background-color: #01499a; } .slogan, .home-page .main .bottom .left .slogan-menu { color: #01499a; } .home-page .main .top h2 { color: #01499a; } .property-page header { background-color: #01499a; }